A A A
Avatar

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_PrintTopic sp_TopicIcon
Error while posting
Avatar
BSAdave
London
Top Gear User
Club Member
Forum Posts: 1489
Member Since:
July 25, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
1
February 28, 2018 - 9:26 am
sp_Permalink sp_Print

keep getting this every time i try to post.

error.jpg

sp_PlupAttachments Attachments

I could agree with you, but then we would both be wrong

Avatar
Piquet
West Norfolk
Top Gear User
Site Member
Forum Posts: 2315
Member Since:
September 3, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
2
February 28, 2018 - 9:57 am
sp_Permalink sp_Print

In all the hours I've spent on here I've never seen that.

Anyone else? How often?

I'm not a complete idiot ............................................ some parts are missing.

Avatar
cocorico
Central France
Top Gear User
Site Member
Forum Posts: 3600
Member Since:
June 23, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
3
February 28, 2018 - 11:53 am
sp_Permalink sp_Print

Piquet said
In all the hours I've spent on here I've never seen that.

Anyone else? How often?  

I used to see it quite frequently, but only if I was using the forum a lot. As the forum was (is) a bit slow, if I waited a minute or two between posts, there was no problem.

1956 D3 running, lights to sort. 7 other bikes in the Barn. 1950 D1 engine now running.

Avatar
BSAdave
London
Top Gear User
Club Member
Forum Posts: 1489
Member Since:
July 25, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
4
February 28, 2018 - 4:27 pm
sp_Permalink sp_Print

Piquet said
In all the hours I've spent on here I've never seen that.

Anyone else? How often?  

Hi,

It happened a lot this morning. I used to get it happening in the past but after the upgrade it stoped loooks like it has started up again

I could agree with you, but then we would both be wrong

Avatar
BSAdave
London
Top Gear User
Club Member
Forum Posts: 1489
Member Since:
July 25, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
5
February 28, 2018 - 4:29 pm
sp_Permalink sp_Print

Has i tried to reply it did it again. er.jpg

sp_PlupAttachments Attachments

I could agree with you, but then we would both be wrong

Avatar
Piquet
West Norfolk
Top Gear User
Site Member
Forum Posts: 2315
Member Since:
September 3, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
6
February 28, 2018 - 4:30 pm
sp_Permalink sp_Print

I've reduced the delay slightly, let's see what difference that makes.

I'm not a complete idiot ............................................ some parts are missing.

Avatar
BSAdave
London
Top Gear User
Club Member
Forum Posts: 1489
Member Since:
July 25, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline
7
March 2, 2018 - 10:57 am
sp_Permalink sp_Print

Apears to be working now.

I could agree with you, but then we would both be wrong

Avatar
Piquet
West Norfolk
Top Gear User
Site Member
Forum Posts: 2315
Member Since:
September 3, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
8
March 2, 2018 - 2:24 pm
sp_Permalink sp_Print

Good news! thumbs-up

I'm not a complete idiot ............................................ some parts are missing.

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 223

Currently Online: sunny, ZZ, Nick_S, Colin Thorne
16 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

cocorico: 3600

Cornish Rooster: 3310

bart: 3125

Blue Heeler: 2709

Sprung Chicken: 2653

David Dale: 2484

Mags 1: 2335

Piquet: 2315

Munchkin: 2209

nickjaxe: 2093

Newest Members:

_2895

Forum Stats:

Groups: 9

Forums: 48

Topics: 12573

Posts: 108967

 

Member Stats:

Guest Posters: 1477

Members: 2065

Moderators: 0

Admins: 4

Administrators: Bantam-Super, JMD, Springs, Stoo63